Parıltılı Kıyafetler İçin Kombin Önerileri

Göz alıcı özellikleri ile birçok kadının gözdesi olan parıltılı kıyafetler günümüz moda anlayışının daha kompleks bir hale gelmesinden ötürü günlük hayatta da kullanılmaya müsaittir. Ancak göz yormamak ve kıyafetin büyüsünü yok etmemek adına kombinlerde dikkatli olmak gerekir. Aşırıya kaçan parıltılar kıyafetleri basitleştirebileceği için tercih edilen parçanın kalitesi ve tarzı da büyük önem taşır.

ışıltılı kıyafetler

ışıltılı kıyafetler

Özel davetlerde tercih edilen elbiseler çoğunlukla tamamen pullu olur. Bu tip elbiseler hem arkadaşlarla partiye katılmak için özel bir şekilde kombinlenebilir hem de düğün ya da doğum günü gibi özel kutlamalar için ideal bir görünüm yakalamaya müsaittir.

Işıltılı Kıyafet Kombinlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tamamen parıltılı elbiseleri kombinlerken gerek makyaj gerek saç gerekse aksesuarlarda sadelik yakalanmalıdır. Aksi halde bayağı bir görünüm oluşması kaçınılmazdır. Elbisenin ara renklerinden biri aksesuar ve makyaj için yol gösterici olabileceği gibi tek renk elbiselerin zıt renklerinde ya da yakın renklerinde aynı ton aralığında bulunan renkler tercih edilmelidir. Yani pastel tonlarda olan kırmızı bir elbise için yine pastel tonlardaki yeşil ya da sarı renklerde ayakkabı ve çanta tercih edilebilir.

ışıltılı kombinler

ışıltılı kombinler

Ceket, şort gibi gündelik kullanıma müsait parçalarda ışıltı bulunduğunda kıyafetin tamamen pullu olup olmadığına bağlı olarak diğer kıyafetlerle kombinlenmelidir. Full pullu bir ceket ile sade casual bir swit ya da kareli bir gömlek rahatça kombinlebilir. Yine aynı ceket çok spor bir duruş sergilemiyorsa dar, sade bir elbisenin üzerinde şık bir görünüm yaratacaktır.

Yanıtla